Despre noi

70

copii fericiți

7

educatori

7

sali de clasa

1

curte generoasa

Despre noi

 

O Gradinita Moderna

Mobilier nou, spatii generoase, cabinet medical, bucatarie proprie, sala de mese, curte cu spatiu verde, loc de joaca... si mult suflet! Gradinita Clever Kids este situata central in Galati, Str. Mihai Bravu Nr. 30A (langa Palatul Copiilor).

 

Viziunea

Timpul trait în grădinita nostra „clever” sa fie o experienta fericita si pozitiva din care copilul sa iasa cu resursele necesare pentru a deveni „OM” si „CARACTER”. Dorim sa oferim o educatie de calitate pentru ca fiecare copil trebuie sa aiba posibilitatea de a-si descoperi abilitatile si aptitudinile creative, de a-si identifica rolul in societatea în care trăieşte si de a-si cladi increderea in sine, intr-un mediu de invatare stimulativ, creativ si dinamic.

 

Cadre didactice calificate

Foarte importante pentru noi sunt cadrele didactice cu care lucram. Sunt tinere, calificate pentru invatamantul prescolar si motivate sa dezvoltam o gradinita moderna pe piata educationala. Nu lipsesc din echipa profesorii pentru cursurile optionale din oferta educationala, extrem de importanti pentru a cultiva talentul fiecaruia dintre micuti.

 

Dotarile Gradinitei

 

Sali de Grupa

Gradinita dispune de 6 sali de grupa, luminoase, renovate, cu mobilier nou achizitionat de la o firma de specialitate. Mesele si scaunele sunt ergonomice, cu inaltimi variabile in functie de media de varsta. De asemenea colturile mobilierului sunt rotunjite pentru a evita producerea de accidente.

 

Bucatarie proprie

Meniul este sanatos, delicios si diversificat pentru a creste copii sanatosi, voiosi si voinici. Va asiguram ca alimentele folosite sunt proaspete si variate. Meniul este alcatui din 4 mese/gustari, tinand seama de varsta copiilor, de necesarul caloric zilnic, greutatea corporala. Desertul va consta doar in prajituri de casa, cu un continut redus de zahar si calorii (de exemplu prajituri pe baza de fructe).

 

 

Activitatile noastre

 

clever-kids.ro